BRASSERIE DE STENEN MOLEN

BRASSERIE DE STENEN MOLEN Belgische brasserie keuken en oosterse keuken.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 429 beoordelingen
13 jan 2020 om 23:18 Heel lekker
10 jan 2020 om 23:07 Fritten echt niet te eten...
10 jan 2020 om 3:23 spagetti was terug iets lekkerder en minder pikkant dan vorige keer , en daar ben ik heel blij om. voel me terug gerust dat ik ten allen tijden een lekkere spagetti kan bestellen. al ga ik wel is ook andere dingen proberen op de kaart.DIE SPAARKAART nee
8 jan 2020 om 23:10 Spagettie was lekker zoals ervoor enkel beetje lauw
5 jan 2020 om 0:50 Al veelvuldig spagettie besteld ? Meer dan 10 x altijd heel lekker vandaag 2 kids spagettie voor kids besteld echt niet lekker en pikant wat normaal nooit is daarom lusten kids hem graag. Dus heel spijtig dat hij niet lekker en pikant is daarboven vroeg
4 jan 2020 om 21:19 Spaghetti was te hard gekruid........ Spaghetti mag niet pikant zijn . Sorry maar dat is mijn opinie !
4 jan 2020 om 18:50 Stoofvlees: droge stukken vlees in een watersausje. Stoofvlees uit blik is nog lekkerder. Hamburger geen 15euro waard. Kaaskrokketen zijn van de aldi. Frieten vergeten. Steppengras en kroketten zijn goed maar alles was koud. Zwaar overpriced, nooit meer.
1 jan 2020 om 19:44 Zeer snelle levering ondanks feestdag. Lekker eten!
28 dec 2019 om 9:55 De kip was niet echt warm meer en spijtig dat er niks van sla bij was.
27 dec 2019 om 21:29 Eten was lekker, echter 2 porties friet vergeten, en 2 porties peperroomsaus. Telefonisch contact opgenomen en ze gingen het naleveren. Echter na 2 uur wachten nu nog steeds onze vergeten dingen niet geleverd. Wel betaald maar niets gekregen
22 dec 2019 om 19:21 Eten was goed, maar koud. Dus zelf moeten opwarmen. Levertijd was 90 minuten. Wat lang is als je honger hebt.
19 dec 2019 om 21:36 Nooit meer,veel geld betaald voor koud eten,zelfs 1 ster is nog teveel,bezorging was perfect in orde